search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:06
MENU CLOSE

Θανάσης Ευθυμιάδης: Πήγα στο Άγιον Όρος για να βρω ποια είναι η αληθινή σχέση που θέλω να έχω με τις γυναίκες (Video)

08.04.2024 11:49
eythimiadis-new

Για τις αλλαγές που έχουν διαδραματιστεί στη ζωή του από την εποχή που μεσουρανούσε στη μικρή οθόνη ως ένας από τους πιο… περιζήτητους εργένηδες μέχρι την καθημερινότητά του, σήμερα, και τις νέες συνήθειες που έχει, πλέον, υιοθετήσει μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Μιλώντας στο «Happy Day», ο ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην επίσκεψή του στο Άγιον Όρος, χαρακτηρίζοντάς την ως ένα από τα σημαντικότερα βιώματα στη ζωή του.

«Πιστεύω βέβαια στο Θεό έχω δεχτεί μεγάλη βοήθεια από συγκεκριμένες προσευχές μου στο Άγιον Όρος στην Παναγία. Συναισθηματικές αλυσίδες χρονών φύγανε από πάνω μου από την πρώτη μου επίσκεψη στον Άγιον Όρος» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν σε μια φάση της ζωής μου που έχω φτάσει σε ένα αδιέξοδο ήμουν ακόμη εργένης, στις μεγάλες μου δόξες με τα χρυσά χρήματα στην ελληνική τηλεόραση αλλά μέσα μου υπήρχε ένα κενό. Έψαχνα να βρω ποια είναι η αληθινή σχέση που θέλω να έχω με τις γυναίκες. Ένιωθα ότι χρειάζομαι πιο δυνατή σχέση με το ιερό θηλυκό που είναι η Παναγία οπότε λέω “ποιο είναι το περιβόλι της Παναγίας; Το Άγιον Όρος, εκεί θα πάω”».

«Κυνηγούσα να γίνω διάσημος, να παίρνω λεφτά και να με θέλουν οι γυναίκες»

Αναφερόμενος στην εποχή που ήρθε στην Αθήνα, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, ο Θανάσης Ευθυμιάδης δεν έκρυψε ότι τα όνειρά του εκείνον τον καιρό ήταν άρρηκτα συνδεδεμένα με την «καλή ζωή», τα φώτα και τη δημοσιότητα.

«Όταν κατέβηκα στην Αθήνα και έγινα ηθοποιός φυσικά τα πρώτα πράγματα που κυνηγούσα ήταν γίνω διάσημος να γνωστός να παίρνω λεφτά και να με θέλουν οι γυναίκες και να έχω αυτοκίνητα και τις μηχανές αυτό ήθελα» είπε, μεταξύ άλλων.

Στην πορεία, ο Θανάσης Ευθυμιάδης σε ένα μεγάλο δίλημμα που αντιμετώπισε τον καιρό που έμαθε ότι η σύζυγός του ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, καθώς έπρεπε να επιλέξει αν θα δεχτεί να παίξει στην Επίδαυρο ή αν θα προτιμήσει να είναι αφοσιωμένος πατέρας.

«Το πρώτο πολύ γρήγορα μάθημα που μου ήρθε ήταν μόλις μας επιβεβαιώνει γιατρός ότι είναι έγκυος η γυναίκα μου στο πρώτο μας παιδί ακριβώς την ίδια μέρα χτυπάει το τηλέφωνο για μια πρόταση και ένα ρόλο που ονειρευόμουνα παίξω στην Επίδαυρο από τότε που ήμουν στη δραματική σχολή. Εκεί λοιπόν χρειάστηκε να πάω μια πολύ σπουδαία απόφαση αν έπρεπε να παίξω το ρόλο είναι πήρα θα τα πάρω.

Θα έπρεπε να αφοσιωθώ εκεί, είχε πολύ μεγάλες απαιτήσεις και η πρεμιέρα του έργου έπεφτε ακριβώς τις ίδιες μέρες που ήταν η γέννα της κόρης μου το όνειρο και η προσευχή μου έγινε πραγματικότητα έγινα πατέρας δύο κοριτσιών. Εκείνη τη στιγμή όμως, έρχεται το διαβολάκι αργά λέει και σου λέει “ο ρόλος που ονειρευόσουν στην Επίδαυρο”. Μεγάλη δοκιμασία, το λέω τώρα μετά από 17 χρόνια. Εκείνη τη στιγμή για μένα ήταν ένα μικρό βήμα που έγινε και είπα όχι αυτό προσευχήθηκες, αυτό ήθελες και αυτό θα κάνεις άσε την δόξα» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Αντίνοος Αλμπάνης: Γυναίκα αρνήθηκε να μπει μαζί του στο ασανσέρ από φόβο – Η ανάρτηση του ηθοποιού και οι αντιδράσεις

Πάνος Μουζουράκης: «Πήδηξα τα κάγκελα και έσκισα το παντελόνι μου για να μην πληρώσω εισιτήριο» (Video)

Εβελίνα Παπούλια: Στους «Δύο Ξένους» είχα κατάθλιψη – Ζούσα ένα δράμα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:04