search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 00:05
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ: Το μυστικό που κρύβει το δαχτυλίδι που της χάρισε ο Μπεν Άφλεκ (Photos/Videos)

30.11.2022 17:52
lopez new

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε το κρυφό μήνυμα που έγραψε ο Μπεν Άφλεκ στο διαμαντένιο δαχτυλίδι που της χάρισε και δείχνει γιατί η αγάπη των «Bennifer» είναι αιώνια.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ εξακολουθούν να ζουν σε έναν παρατεταμένο μήνα του μέλιτος μετά τη λαμπρή γαμήλια τελετή και η 53χρονη Λόπεζ αποκάλυψε σε συνέντευξη στο Apple Music ότι στο δάχτυλο φοράει πάντα το δαχτυλίδι με το θαυμάσιο πράσινο διαμάντι, όπου έχει χαραχτεί το μήνυμα του Άφλεκ.

Η ερμηνεύτρια του περίφημου «Jenny From the Block» είπε πως στο δαχτυλίδι ο Άφλεκ χάραξε τις λέξεις «Δεν. Πηγαίνω. Πουθενά».

«Έτσι υπογράφει τα emails αφότου αρχίσαμε να επικοινωνούμε ξανά», λέει η Λόπεζ για τον 50χρονο Άφλεκ: «Κάτι σαν, “Μην Ανησυχείς, Δεν Πηγαίνω Πουθενά”»…

Οι λέξεις αυτές είναι τόσο σημαντικές για την Τζένιφερ Λόπεζ, που ένα από τα τραγούδια στον καινούριο της δίσκο φέρει τον ίδιο τίτλο: «Δεν. Πηγαίνω. Πουθενά». Το καινούριο άλμπουμ έχει τον τίτλο «Αυτή είμαι εγώ… Τώρα» και είναι το πρώτο στούντιο άλμπουμ μετά το 2014.

Το ζευγάρι έδωσε όρκους αγάπης (ξανά) στη βίλα του Άφλεκ, τον Αύγουστο, αφού είχαν ανταλλάξει βέρες σε μια κλειστή τελετή στο Λας Βέγκας, στην αρχή του καλοκαιριού.

Το δαχτυλίδι με το πράσινο διαμάντι, το οποίο εκτιμάται ότι κοστίζει περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια, δεν είναι το μοναδικό χρυσαφικό που η Τζένιφερ Λόπεζ δεν αποχωρίζεται. Από τα χέρια του Άφλεκ πήρε αυτόν τον μήνα και ένα κολιέ, με τα ονόματα των δύο – «Τζένιφερ και Μπεν»- που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία.

Στη συνέντευξή της η Τζένιφερ Λόπεζ, εκτός από το μυστικό μήνυμα στο δαχτυλίδι, αναφέρθηκε και στην οδύνη με την οποία βίωσε τον χωρισμό τους, το 2002 και πόσο αυτό το γεγονός επηρέασε τη ζωή της και τη μουσική καριέρα της.

«Όταν διαλύσαμε τον πρώτο αρραβώνα, πριν από 20 χρόνια, έζησα τη μεγαλύτερη συντριβή στη ζωή μου. Ειλικρινά ένοιωθα ότι θα πέθαινα. Βυθιζόμουν επί 18 μήνες…», είπε η Τζένιφερ Λόπεζ. Για καλή της τύχη επανασυνδέθηκε με τον Άφλεκ, ο οποίος στον γάμο τους στη κατοικία του σταρ στη Τζόρτζια, της υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναχωρίσουν ποτέ.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Βόσσου για τη συμμετοχή της στη Eurovision το 1991: Με τον Μικρούτσικο βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας

Κάιλι Τζένερ: Αναρτά φωτογραφίες με τα παιδιά της για να «καλύψει» το σκάνδαλο της Balenciaga (;)

Ο Κάνιε Γουέστ θα πληρώνει στην Κιμ Καρντάσιαν 200.000 δολάρια διατροφή τον μήνα – Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 23:59