search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:51
MENU CLOSE

Κίνηση τώρα: Χαμηλές ταχύτητες στον Κηφισό – Ποιοι δρόμοι είναι στο «κόκκινο» (live χάρτης)

27.09.2022 08:36
kinisi_new

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και σήμερα, Τρίτη (27/9), από νωρίς το πρωί οι οδηγοί σε αρκετούς κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται ξανά στον Κηφισό, όπου η κίνηση και στα δύο ρεύματα είναι στο «κόκκινο», με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.

Επίσης προβλήματα στη κυκλοφορία, σύμφωνα με την τροχαία Αττικής, υπάρχουν τόσο στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδο) όσο και στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη-έξοδο).

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση λίγο μετά τις 8.30 το πρωί:

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται ακόμα τα οχήματα στη Λεωφόρο Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη και στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Προβλήματα υπάρχουν επίσης και στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού και στη Βασιλίσσης Αμαλίας.

Τέλος προβλήματα υπάρχουν και στην Αττική Οδό. Συγκεκριμένα, καθυστερήσεις 10-15 λεπτών εντοπίζονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας αλλά και στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Δείτε εδώ live την κίνηση στους δρόμους.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Μεσσηνία: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση το τεσσάρων μηνών βρέφος – Στον ανακριτή σήμερα ο πατέρας (Video)

Έκαψαν αυτοκίνητα σε Ίλιον, Μενίδι και κέντρο Αθήνας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:51